Select Page

Trouwe Hond Kat

Ok, ik heb niks met honden. Dit heeft alles te maken met mijzelf; ik vertrouw ze niet.

Het zaadje voor mijn wantrouwen jegens de ‘trouwe viervoeter’ werd al lang geleden gezaaid.

Jeugdtrauma.

Zoals zo ongeveer elk doorsnee gezin gingen wij vroeger elke zomervakantie naar Frankrijk, kamperen uiteraard. De vakantie werd afgewisseld door bezoekjes aan Franse stadjes met talloze kerkjes en wandelingen in het buitengebied. Helaas werden de leuke ‘Ik vertrek’ achtige boerderijtjes bewaakt door de nodige waakhonden. Elke tocht langs een erf was dan ook een kwelling voor mijn moeder. Hoewel ze niet bang aangelegd was, kneep ze onbewust steeds harder in mijn hand als er weer een blaffende hond op ons afkwam. Er zat altijd wel een hek tussen, dus er is nooit iets ergs gebeurd, maar de angst zat er behoorlijk in bij mij.

Hoewel ik dus zelf niets met honden heb, kun je mij wel een trouwe hond noemen. Loyaal en integer.

Ik heb 10 jaar bij mijn eerste werkgever gewerkt. Naast dat ik een fijne leidinggevende had, hield ik ook van mijn werk als projectmanager bij de stichting.

Ik wilde graag het hele proces meemaken, van A tot Z.

Projecten afmaken

Zaken verbeteren

Optimaliseren

Geen quick fix

Duurzame verbindingen aangaan

Dit is wat ik nu ook doe met mijn klanten. Voor langere tijd met ze ‘meelopen’ als technische sidekick.

Toch is onafhankelijkheid ook erg belangrijk voor mij. En de mogelijkheid om mijzelf terug te trekken, om alleen te zijn als ik dat wil. Om zelf mijn dag in te delen.

Ik heb nu de ideale mix gevonden door als freelancer klanten te helpen met technische online struggles en een duurzame verbinding aan te gaan zonder in te boeten op onafhankelijkheid.

Een soort trouwe kat eigenlijk. Loyaal én onafhankelijk.

3x raden wat mijn lievelingsdier is..

Denk je erover na om online techniek uit te besteden? Stuur mij een bericht, dan plannen we een vrijblijvend gesprek in.