over mij

Simone Weert

Ik help jou om op te schalen door te automatiseren

 

Ik ben er voor jou om je te ondersteunen in je groei. Jij kan als geen ander mensen coachen of trainen, maar zit niet te wachten op allerlei (technische) randzaken. Ik kan je helpen met structuren opzetten, inrichten en automatiseren

Ik ben geboren in Groningen. Als kind was ik een observeerder, luisterde liever dan dat ik praatte. Ik kon uren spelen met poppetjes en trolletjes, bedacht complete familiestructuren en legde dit keurig vast.

De fascinatie voor structuur en gedrag bleef. Hierbij kwam ook de drang om mensen te helpen om te groeien en interesse in andere landen en culturen. Tien jaar lang werkte ik als projectmanager voor een sociale onderneming en begeleidde ik, vanuit Nederland, onderwijs en landbouwprojecten in zuidelijk Afrika. 

Als Technische Virtueel Professional ben ik helemaal in mijn element. Ik vind het heerlijk om technische vraagstukken uit te pluizen. Programma’s aan elkaar te koppelen en kijken hoe zaken efficiënter en effectiever kunnen.

Virtuele A-Player

In mei 2019 heb ik de VA Business Academy afgerond. Binnen deze opleiding heb ik geleerd hoe ik – op afstand – ondernemers het beste kan helpen om te groeien. Als Technisch Virtueel Professional vind ik het heerlijk om te schakelen tussen strategie en uitvoering. Meedenken, enthousiasmeren en zorgen dat het werk gedaan wordt. Door deze opleiding kon ik een vliegende start maken en had ik al klanten voordat de opleiding afgerond was.

Simone Weert

simone@simoneweert.nl

KVK: 73720275