Diensten

Technische Virtual Professional

Technische virtuele ondersteuning

Ik kan jou en/of je team ondersteunen met de online techniek. Denk hierbij aan het inrichten van emailmarketing, systemen koppelen, het bouwen van leeromgevingen, websites en salepages en alle andere zaken die komen kijken bij een business die (ook) online opereert.

Wat kan ik voor je doen?

Emailmarketing

Ik kan voor jou een emailserie of funnel maken. Mijn favoriete programma hiervoor is ActiveCampaign/Mailblue. Wil je orde in je lijsten en tags? laat mij je helpen om dit goed op te zetten.

Website / Salespage

Ik zorg voor (sales)pagina's in Phoenix of Wordpress en zorg dat alles gekoppeld is met je emailmarketing systeem en/of online leeromgeving.

Data Analyse

Wil je nu eindelijk wel eens weten waar jouw website bezoekers op klikken en wat de conversie van jouw salespage is? Ik analyseer het met liefde.

Project Management

Ik breng rust, overzicht en structuur in jouw project. Duidelijke doelen en taken in een overzichtelijke planning. Met > 9 jaar ervaring als projectmanager sta ik voor je klaar.

Systemen koppelen

Systemen aan elkaar knopen, één van mijn favoriete bezigheden. Ik zorg dat jouw salespage, betaalsysteem en emailmarketing aan elkaar gekoppeld zijn. Hiervoor gebruik ik vaak Zapier.

Grafische Vormgeving

Met plezier maak ik jouw e-books, of visuals op. Meestal in Canva, maar ik heb ook een DeskTop Publishing opleiding en kan ook werken met Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator. 

Testimonials

Simone is een fijne aanwinst voor mijn team. Denkt creatief mee over oplossingen en heeft een scherp oog voor datgene waar verbetering mogelijk is. Ze is nieuwsgierig en is bereid alles uit te zoeken als het nieuwe tools betreft. Alles wat techniek betreft kan ik aan haar delegeren. Actief aanwezig en zeker niet afwachtend. Stelt direct haar vraag als dat nodig is.

In de samenwerking met mij als Online Business Manager vind ik het belangrijk dat teamleden ook vooruit of mee denken zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Simone is proactief in het overzicht houden en werkt optimaal mee om zo efficiënt mogelijk te werken. Daarnaast is zij een fijn persoon om mee te werken, direct, eerlijk en laat niets doorsudderen.

Ik kan er volledig op vertrouwen dat zij de acties oppakt waar zij verantwoordelijk voor is.

Angelique van der Meyden

Online Business Manager, Het Virtuele Regelhuis

Simone neemt niet alleen werk uit handen maar ontzorgt. We laten dingen in vertrouwen los aan haar, ze is pro-actief en komt met goede ideeën.

Ze voelt goed aan wat nodig is en communiceert helder en to the point. Korte lijntjes. Dat werkt!

Ze is niet alleen kundig op het uitvoerende vlak maar heeft ook een heldere visie op dingen. Wij ervaren Simone als een aanwinst voor onze bedrijfsvoering en kunnen je haar van harte aanbevelen.

Evert Vos & Avelien Jansen

Stembevrijding Groningen

Tarieven

mijn uurtarief is €50,- per uur (ex. btw)

Ik geef korting wanneer we een vast aantal uren per maand samenwerken. Kijk dan hieronder bij de verschillende maandpakketten.

Ontvang direct gratis tips in je mailbox over hoe je je business kunt automatiseren!

Vragen? neem contact met mij op en ik kom zo snel mogelijk bij je terug