Diensten

Consider it Solved

Automation Agency

Technische online ondersteuning

Wij ondersteunen jou en/of je team met de online techniek. Denk hierbij aan het inrichten van emailmarketing, systemen koppelen, het bouwen van leeromgevingen, websites en salepages en alle andere zaken die komen kijken bij een business die (ook) online opereert.

Wat kunnen wij voor je doen?

Emailmarketing

Wij maken voor jou een emailserie of funnel. Ons favoriete programma hiervoor is ActiveCampaign/Mailblue. Wil je orde in je lijsten en tags? laat ons je helpen om dit goed op te zetten.

Website / Salespage

Ik zorg voor (sales)pagina's in Phoenix of Wordpress en zorg dat alles gekoppeld is met je emailmarketing systeem en/of online leeromgeving.

Online Leeromgeving/community

Wil je beginnen met een online leeromgeving, of heb je er al één en wil je overstappen op Huddle? Ik richt de basics voor je in wanneer je via mij Huddle (affiliatelink) aanschaft.

Project Management

Ik breng rust, overzicht en structuur in jouw project. Duidelijke doelen en taken in een overzichtelijke planning. Met > 9 jaar ervaring als projectmanager sta ik voor je klaar.

Systemen koppelen

Systemen aan elkaar knopen, één van mijn favoriete bezigheden. Ik zorg dat jouw salespage, betaalsysteem en emailmarketing aan elkaar gekoppeld zijn. Hiervoor gebruik ik vaak Zapier.

Betaalsystemen

Zie je door de bomen het bos niet meer op het gebied van betaalsystemen (checkouts) laat mij je adviseren. Schaf je via mij Plug & Pay aan (affiliatelink) , dan zet ik jouw eerste product er gratis in!

Klanten

Simone is een fijne aanwinst voor mijn team. Denkt creatief mee over oplossingen en heeft een scherp oog voor datgene waar verbetering mogelijk is. Ze is nieuwsgierig en is bereid alles uit te zoeken als het nieuwe tools betreft. Alles wat techniek betreft kan ik aan haar delegeren. Actief aanwezig en zeker niet afwachtend. Stelt direct haar vraag als dat nodig is.

In de samenwerking met mij als Online Business Manager vind ik het belangrijk dat teamleden ook vooruit of mee denken zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Simone is proactief in het overzicht houden en werkt optimaal mee om zo efficiënt mogelijk te werken. Daarnaast is zij een fijn persoon om mee te werken, direct, eerlijk en laat niets doorsudderen.

Ik kan er volledig op vertrouwen dat zij de acties oppakt waar zij verantwoordelijk voor is.

Angelique van der Meyden

Online Business Manager, Het Virtuele Regelhuis (team Eva Brouwer)

Ik wilde graag een online workshop op een online leeromgeving plaatsen en een bestel en betaal systeem op mijn website.

Simone heeft me zo goed geholpen! Met filmpjes liet ze me zien wat ze had gedaan maar ook hoe ik het zelf kan doen! Heel handig en praktisch, zo kan ik het elke keer weer kijken en hoef ik niet bang te zijn het te vergeten.

Simone maakt het overzichtelijk en legt uit in begrijpelijke taal.

Ik ben zo blij met het resultaat! Simone denkt mee, doet meer dan je vraagt en stemt goed met je af! Ik kan haar enorm aanraden!

Nicole Veldkamp

Nikook

Toen ik een online zelfstudiecursus aan wilde bieden op mijn site, begon ik eerst zelf met al het technische gedoe. Welke betaalmodule moest ik kiezen zodat klanten direct kunnen afrekenen, hoe koppel ik dat aan mijn boekhoudprogramma en hoe knoop ik dát dan weer aan een e-mail automation? Ik ben best handig, maar kreeg al snel aardig wat stress en frustratie.

Toen vond ik Simone en alles kwam goed. Simone wist al van allerlei zaken hoe ik dat het beste kon regelen. Wat ze niet wist zocht ze voor me uit. Dan kwam ze met heldere keuzes en de voor- en nadelen en liet mij kiezen.

Dankzij Simone werkt alles nu. Als iemand een cursus bij me koopt kan er ze direct via Woocommerce en Mollie betaald worden, er wordt een klant aangemaakt in mijn boekhoudsysteem met een bijbehorende factuur en er start een e-mail automation om de cursist welkom te heten en op gang te helpen. Het gaat allemaal als vanzelf.

Het was heel fijn dat ik me zelf vooral op de inhoud van de cursus en mijn marketing kon richten en dat ik op Simone kon vertrouwen voor al het technische gedoe. Het is fijn om er niet alleen voor te staan!

Sandra de Jong

Integere Marketing Academie

Simone neemt niet alleen werk uit handen maar ontzorgt. We laten dingen in vertrouwen los aan haar, ze is pro-actief en komt met goede ideeën.

Ze voelt goed aan wat nodig is en communiceert helder en to the point. Korte lijntjes. Dat werkt!

Ze is niet alleen kundig op het uitvoerende vlak maar heeft ook een heldere visie op dingen. Wij ervaren Simone als een aanwinst voor onze bedrijfsvoering en kunnen je haar van harte aanbevelen.

Evert Vos & Avelien Jansen

Stembevrijding Groningen

Eind 2020 begon de samenwerking tussen Simone en mij. Bij de eerste opdracht waar we aan werkten werden we beiden flink op de proef gesteld – achteraf maar goed ook, want ik wist meteen wat ik had aan Simone.

Simone is proactief, denkt mee, staat open voor feedback en is een ontzettend belangrijk onderdeel geweest van mijn team. Hoewel onze wegen nu scheiden omdat er tijdelijk geen projecten zijn, weet ik zeker dat ik Simone op een punt weer verwelkom in mijn team. Hoewel de titel Technisch VA misschien past, was ze voor mij veel meer dan dat: ze was mijn systemenkoppelaar, API-fluisteraar en sparpartner op technisch gebied.

Als developer weet ik veel van systemen, maar van Zapier wist ik weinig tot niets af. Simone is hier een heldin in: ze weet precies hoe Zapier werkt, hoe dingen goed opgezet moeten worden én daarbij kan ze het ontzettend goed uitleggen. Kortom: Simone is de go to persoon voor Mailblue/Active Campaign, Zapier, Huddle, Plug & Pay en nog veel meer.

Simone, bedankt!

Caroline Geven

De Techkoningin

Simone heeft aan een half woord genoeg en dat is echt superfijn om mee te werken.

Ook kan ze technische dingen makkelijk uitleggen waardoor je snel door de bomen het bos weer ziet.

Bovendien denkt ze ook strategisch met je mee en komt met ideeën voor je business.

Kortom, de ideale zakenpartner!

Corianne Vogelaar

Coco Bird

 Tarieven

Ik werk vaak langdurig met klanten. Zij nemen dan een maandabonnement bij mij af. Dit is afhankelijk van de wensen. Maandabonnementen starten vanaf 300,- per maand (ex. btw)

Ter kennismaking bied ik graag een strippenkaart aan van 10u of 15u. Hierna kijken we of we de samenwerking vervolgen door nog een strippenkaart af te spreken of om over te gaan op een vast maandabonnement.

 Een maandabonnement heeft het voordeel dat de kosten elke maand hetzelfde zijn. Met mijn ruime ervaring kan ik goed inschatten welk abonnement voor jou geschikt is. Komen er extra taken bij, of vervallen er een aantal taken, dan passen we het abonnement aan.

 

 

Simone Weert

simone@simoneweert.nl

KVK: 73720275